Skip to main content

10 alumni DIPLOMA Show expun în 10 locații inedite din București

Ediția nr. 10 DIPLOMA Show – marcată printr-o expunere unică: 10 artiști din toate edițiile festivalului vor putea fi admirați în 10 locuri-cheie din București

Anul acesta, festivalul dedicat noii generații de artiști, designeri și arhitecți români a ajuns la cea de-a zecea ediție. De-a lungul timpului, DIPLOMA Show a expus peste 1.300 de proiecte și a contribuit la promovarea a peste 1.400 de creatori din noua generație.

DIPLOMA Show 2023 marchează astfel o ediție aniversară specială, care aduce publicului larg o serie de noutăți și evenimente unice.

Unul dintre acestea este posibilitatea de a admira 10 alumni DIPLOMA Show în 10 locuri din Capitală. Între 7 septembrie și 15 octombrie, publicul larg va avea acces la o retrospectivă a festivalului prin prezentarea a 10 lucrări expuse la DIPLOMA Show de-a lungul timpului în 10 spații din București.

Cele 10 locații sunt destinații neconvenționale foarte diverse: de la spații de socializare până la librării și zone de tranzit. Publicul larg va găsi lucrări reprezentative din anii trecuți ai DIPLOMA Show la:

 

Cărturești Carusel – Denisa Andreea Grosu

Cărturești Verona – Mihail Botnari

Clădirea Globalworth Tower – Livia Elena Greaca

Beans & Dots (Palatul Universul) – Irina Motroc

Aparterre – Heidi Ștefania Tradnik

Sneaker Industry – Gabriel Petre Arhire

Kraft Market – Radu Tudor Panait

Ototo Amzei – Miruna Gheordunescu

ALTRNTV – Ioana Preda

Mugshot – Christian Tudose

p1

 

Un proiect The Institute
Prezentat de UniCredit Bank
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte