Skip to main content

Miruna Gheordunescu, parte din campania aniversară 10 alumni DIPLOMA Show

Descoperă lucrarea „Pofta de nimic” a Mirunei Gheordunescu, alumn DIPLOMA 2019, la Ototo Amzei, între 7 Septembrie și 15 Octombrie.

p1

Pofta de nimic

Prin acest proiect, Miruna dorește să analizeze relația sa cu mâncarea. După un îndelungat proces de gândire a ales într-un final reprezentarea unor gânduri, a aceea ce este mâncarea pentru ea. Miruna a crescut într-un mediu socio-cultural în care a fi gras înseamnă a fi leneș, fără voință, dezinteresat, așadar controlul greutății este un lucru dezirabil și valorizat social. Proiectul acesta este vădit tributar experiențelor culinare haotice. Tehnica este imprimarea serigrafică pe carton ce conține diverse elemente grafice, iar proiectul a fost împărțit în compoziții ce reprezintă simbolic întâmplări intime și ciudate cauzate de suprimarea constantă a poftelor alimentare. 

p2

Miruna este absolventă și câștigătoare a celei mai bune licențe a departamentului de Grafică. Bursieră Erasmus, Gdansk (Polonia). Lucrător pentru tineret încă din anii de liceu cu ajutorul proiectului „Up art”. A luat parte la expoziții de grup naționale și internaționale promovând munca sa.

p3

 

Puteți verifica celelalte locații și lucrări prezente în campanie aici.

 

Un proiect The Institute
Prezentat de UniCredit Bank
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte