Skip to main content

Heidi Ștefania Tradnik, parte din campania aniversară 10 alumni DIPLOMA Show

Descoperă lucrarea „Stări de spirit" a lui Heidi Ștefania Tradnik, alumn DIPLOMA 2019, la Aparterre, între 7 Septembrie și 15 Octombrie.

 

p1

Stări de spirit

Proiectul ilustrează reflecțiile autoarei la influențele gândurilor asupra sa și legăturile dintre acestea, încercând să analizeze și să ordoneze materialul emoțional acumulat, prin intermediul sculpturii. Lucrarea a fost realizată experimentând cu materialitatea buretelui și capacitatea lui de a crea structură în relație cu alte materiale (bețișoare de lemn), explorând diferite modalități de construcție și limitele lor, manipulând potențialul metaforic al elementelor și relațiilor care intră în componența lucrărilor. Un rol important în proiect îl joacă aspectele fizice precum: echilibrul, greutatea, tensiunea, forța de frecare, verticalitatea, mișcarea, amplasarea elementelor.

 

p2

Heidi Ștefania Tradnik s-a născut în 1994 la Petroșani. A absolvit studiile de masterat, cât și de licență în cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, specializarea Sculptură. A beneficiat de burse Erasmus+ de studiu în Belgia și Spania. Realizează preponderent lucrări tridimensionale, din materiale neconvenționale.

p3

 

Puteți verifica celelalte locații și lucrări prezente în campanie aici.

 

Un proiect The Institute
Prezentat de UniCredit Bank
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte