Skip to main content

TOGETHER WE ART, CONCEPTUL PROPUS DE IQOS PENTRU CEA DE-A OPTA EDIȚIE A FESTIVALULUI DIPLOMA

Cea de-a opta ediție DIPLOMA, festivalul dedicat noii generații de artiști, arhitecți și designeri, are loc anul acesta în perioada 8-17 octombrie, la Combinatul Fondului Plastic (St. Băiculești, nr. 29) din București.

IQOS este partener al acestui festival pentru al doilea an consecutiv. Sub umbrela Together We Art, IQOS prezintă două proiecte artistice: o lucrare realizată de PREN, artist grafic și ilustrator, și o expoziție-concept ce cuprinde creațiile unor artiști multidisciplinari care și-au propus să prezinte viziunea lor despre un viitor mai bun, o temă se care numără printre valorile IQOS.

Expoziția-concept poate fi văzută la Galeria IOMO din cadrul Combinatului. Artiștii care vor expune sunt Pif Stephano, Lucian Alexandru Arsene, Paul Palm (modă), Denisa Andreea Grosu, Stefan Curelici, Kentelki Gábor (pictură), Andrada Fesnic (design graphic) și Andreea Maria Urda (ceramică).

Spațiul exterior al Combinatului devine și el un loc de exprimare artistică, în care artistul PREN își va pune în aplicare, prin creativitate și culoare, propria reprezentare despre viitor, unul pentru care dezvoltarea și diversitatea reprezintă cuvintele-cheie.

PREN (Sebastian Pren) este ilustrator și designer grafic din Piatra Neamț, România. Proiectele lui au apărut în publicații precum „It's Nice That" și „Address Magazine". În 2018 a obținut un certificat de excelență acordat de Type Directors Club New York, iar în 2020 a obținut un Wood Pencil în cadrul festivalului D&AD New Blood.

***

Accesul la Diploma 2020 se face în condiții de siguranță și distanțare socială, cu fluxuri și trafic atent gândite și controlate. Pentru a avea acces la expoziții, vizitatorii trebuie să prezinte certificatul verde.

Mai multe detalii pot fi accesate aici.