Skip to main content

Adriana Adam

Adriana Adam susține că spațiile în care ne petrecem timpul au un impact puternic asupra comportamentului și calității vieții. În viitor, ea își propune să creeze medii care să inspire și să atragă, încurajând interacțiunea dintre oameni.

THAT SPACE - Hub creativ

Lucrare selectată la DIPLOMA Show 2023

„THAT SPACE” reprezintă un spațiu de co-working vibrant și dinamic, conceput ca o rampă de lansare pentru oameni și organizații care doresc să modeleze viitorul sectorului creativ. Conceptul proiectului a pornit de la ideea de a aduce oamenii din industriile creative într-un punct comun. Inspirat de forța elementului foc și de spiritul comun de adunare în jurul unui foc de tabără, acest spațiu de lucru inovator oferă un amestec unic de funcționalitate, colaborare și inspirație.
Focul de tabără a fost mult timp un simbol al comunității, al căldurii și al povestirii. Acesta reunește oamenii în jurul unui punct focal central unde își pot împărtăși experiențele și se pot conecta unii cu alții la un nivel mai profund. În acest context, clădirea destinată spațiului de co-working este concepută ca un foc de tabără modern, unde oameni din medii și profesii diferite se pot reuni și își pot împărtăși abilitățile, cunoștințele și experiențele.

THAT SPACE - Hub creativ

București: Universitatea de Arhitectură și Urbanism 'Ion Mincu'

Facultatea de Arhitectură de Interior

Proiect integrat

Coordonatori: Conf. dr. arh. Oana Diaconescu