Skip to main content

Nicolaescu Alexandra-Mara

Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism “ION MINCU”, Facultatea de Urbanism, secția Amenajarea și Planificarea Peisajului, promoția 2017 și absolventă a Masterului Peisaj și Teritoriu în cadrul aceleași facultăți, promoția 2019.

FRONT LA APĂ. (re)generare. (re)conectare. (re)activare.

Proiectul prezintă situația fronturilor la apă a râului Crișul Repede și a intervențiilor propuse pentru revitalizarea acestora pe trei etape (macro teritoriu, mezzo teritoriu și micro teritoriu - detaliu) Se stabilește identitatea fronturilor la apă, susținută de analize detaliate pe mai multe paliere, pentru identificarea tipologiilor de peisaj și a tipurilor de intervenții necesare. Obiectivele de (re)generare, (re)conectare și (re)activare duc la dezvoltarea coridoarelor albastre-verzi prin punerea în valoare a fronturilor la apă, a zonelor adiacente, a enclavelor noi apărute și a peisajului natural și antropic.

FRONT LA APĂ. (re)generare. (re)conectare. (re)activare.

Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București

Facultatea de Urbanism

Proiect disertație

Coordonatori: Conf. Dr. Arh. Cerasella Crăciun, Lect. Dr. Arh. Mihaela Hărmănescu, Asist. Dr. Urb. Peisag. Ana Opris, Asist. Dr. Urb. Sorin Manea, Drd. Urb. Peisag. Arh. Andrada Eftime