Skip to main content

Maria Izabel Preșmereanu

Maria Preșmereanu este absolventă a secției Design de Produs a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, unde, în ultimii 5 ani, și-a îmbunătățit abilitățile de designer în devenire. Pasionată de modelare 3D și randări, dar și de graphic design, branding, editare foto etc.

Dispozitiv de îngrijire a tenului acneic

Lucrare selectată la DIPLOMA 2022

Acest proiect este dedicat persoanelor care suferă de acnee inflamatorie ușoară spre moderată, scopul fiind de a-i ajuta la realizarea unei rutini de îngrijre a pielii la domiciliu. Există peste 45 de tipuri de acnee. Peste 90% din populația de pe întregul glob suferă, la un moment dat în viață de acnee, conform unui raport privind evoluția bolii în intervalul 2016-2026.
Astfel, s-a conceput un dispozitiv multifuncțional, care își propune să reducă considerabil afecțiunile de la nivelul tenului acneic. Avantajul principal este reprezentat de împrumutarea diferitelor metode de terapie existente în clinicile dermatologice (fototerapie, crio și termo-terapie) și îmbinarea acestora într-un dispozitiv compact, care permite obținerea unei rutini complete, personalizate, vizând atât prevenția, câ
t și tratarea diferitelor afecțiuni cutanate.

 

Dispozitiv de îngrijire a tenului acneic

Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București

Facultatea de Arhitectură de Interior

Disertație

Coordonatori: dr. des. Bogdan Ioniță