Skip to main content

Cristian-Răzvan Borza

Cristian este absolvent al Facultății de Arte și Design, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În activitatea lui, creațiile și lucrările au ca scop diferențierea față de produsele de pe piață prin design și funcționalitate.

Dispozitiv audio portabil cu posibilitatea divizării în două unități sonore distincte.

Lucrare selectată la DIPLOMA Show 2023

Dispozitivul audio portabil este compact și autonom, redă sunetul în mod convenabil și ușor de transportat. Echipat cu difuzoare integrate, amplificator și o sursă de alimentare proprie, precum o baterie, utilizatorii pot beneficia de el fără conexiuni complexe sau surse externe de energie. Boxa se poate conecta la diverse surse audio, cum ar fi telefoane mobile, tablete sau playere MP3, prin Bluetooth. Dispozitivul oferă o soluție versatilă pentru redarea muzicii sau sunetului în medii variate, cum ar fi călătorii, petreceri în aer liber sau activități recreative.
Boxa portabilă poate fi divizată în două jumătăți, creând un sistem surround portabil. Realizat cu tehnologie avansată, acest dispozitiv acoperă o nevoie existentă pe piață. Boxa este modelată digital în Rhino 3D, asigurând un montaj precis și sigur al componentelor interne. Sistemul de prindere între cele două jumătăți este un mecanism twist lock, menținut în poziție de o clemă specială.

Dispozitiv audio portabil cu posibilitatea divizării în două unități sonore distincte.

Timișoara: Universitatea de Vest

Facultatea de Arte și Design

Proiect licență

Coordonatori: Lect. univ. dr. Eniko Szucs