Skip to main content

Bogdan Rădulescu

Bogdan este un tânăr pasionat de imaginea de arhitectură. În faza inițială a proiectelor, el se transpune în pielea unui posibil viitor utilizat, pentru a vedea cum ar fi perceput acel spațiu arhitectural prin diferite perspective.

Atelierele Luterane - București

Lucrare selectată la DIPLOMA Show 2023

Proiectul a pornit din dorința de a oferi studenților de la universitățile creative un loc adecvat și bine echipat pentru a lucra la proiectele personale sau universitare. Ateliere Luterane vin ca idee de spații extinse de lucru ce le oferă tuturor utilizatorilor echipamentele, ustensilele și spațiile necesare pentru a pune în aplicare ideile creative, alături de spații de expoziție pentru expunerea și prezentarea acestora.

Soluția are bazele la inserția în sit, în contextul urban existent, fiind o zonă centrală vizibil afectată de schimbările de-a lungul timpului. Astfel, proiectul prezintă o serie de clădiri pavilionare, care se integrează și se potrivesc caracterului străzii și al zonei de studiu - generează între ele o serie de diverse spații exterioare deschise de întâlnire oferite utilizatorilor.

Atelierele Luterane - București

București: Universitatea de Arhitectură și Urbanism 'Ion Mincu'

Facultatea de Arhitectură

Proiect integrat

Coordonatori: Conf. dr. arh. Melania Dulămea, Șef lucr. dr. arh. Alexandru Călin