Skip to main content

Despre DIPLOMA

The Institute și UniCredit Bank prezintă noile generații de creativi români, în fiecare an, la DIPLOMA Show.

DIPLOMA Show este festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank.

DIPLOMA Show aduce în dialog într-un spațiu expozițional comun lucrări create de absolvenți de arhitectură, arhitectură de interior și amenajări interioare, artă murală, artă grafică, artă & design textil, ceramică-sticlă-metal, design grafic, design de produs, design industrial, foto-video, modă, pedagogia artei, pictură, scenografie, sculptură, tehnologii interactive pentru artele spectacolului și media, urbanism.

Ediția a X-a de DIPLOMA Show: 10 zile de expoziții multidisciplinare, tururi ghidate, ateliere de artă, petreceri și happening-uri speciale

DIPLOMA Show se întoarce pentru al zecelea an consecutiv cu cea mai amplă expoziție multidisciplinară dedicată artiștilor emergenți, parte dintr-un program de 10 zile.

În perioada 7-16 octombrie, festivalul a găzduit la Combinatul Fondului Plastic ateliere de artă zilnice, tururi ghidate organizate pentru elevi și studenți de arte, petreceri și happening-uri speciale. Și la această ediție, festivalul și-a propus să arate comunităților artistice și publicului larg o reprezentare a potențialului creativ contemporan prin exemplul celor mai proaspeți absolvenți din țară și să îi ajute pe aceștia să facă următorul pas către industrie, creându-și oportunități de cunoaștere, colaborare, vânzare și dezvoltare.

Până în prezent, DIPLOMA Show a expus și adus în fața publicului larg peste 870 de proiecte creative, arhitecți, designeri și artiști români, în toate cele 9 ediții anterioare.