Skip to main content

Anatomia unui business creativ

event-image

Descriere conferinţă

Adresată studenților și tinerilor absolvenți de arte aplicate, conferinţa moderată de designerul Carla Szabo va prezenta o serie de exemple și rețete de business-uri creative din România, dar mai ales secretele anatomiei unui business de succes: de la strategii de marketing și pricing, până la comunicare, distribuție sau cum se face un business plan.

Conferința îi aduce în faţa tinerilor artişti pe Andreea Tron (fondator Atelier Tron), Elisabeta Gedo (fashion editor Glamour), Florin Cobuz (co-CEO NOD Makerspace), Laura Călin (fondator V Fair), Mihaela Glăvan (fondator Mihaela Glăvan) şi Mirela Bucovicean (fondator Molecule F).

CARLA SZABO

Carla Szabo este un designer de bijuterii surprinzător. Piesele ei schimbă cu graţie registrul şi trec fără efort de la design conceptual la piese inteligente, dar şi la piese amuzante. Locuieşte şi munceşte în Bucureşti şi este unul dintre artiştii care fac din oraşul nostru un loc mai interesant.

ANDREEA TRON

Andreea Tron este fondatoarea Atelier Tron, un spațiu de experiment care se concentrează pe crearea de peisaje textile și transformarea lor într-o serie de obiecte gândite să educe spre a fi mai buni cu noi, cu ceilalţi și cu mediul care ne înconjoară. Educaţia ei formală include un Master în Arhitectură la TU Eindhoven, un semestru de studii urbane la KTH Stockholm și o licenţă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București.

ELISABETA GEDO

Elisabeta Gedo este editor de modă și stilist la revista GLAMOUR. A studiat grafică la UNArte și Spectacol/Multimedia/Societate la CESI. În ceea ce privește moda, îi plac abordările creative extrem de personale. Atunci când creează, preferă să pornească de la stereotipurile umane care apar în diferite subculturi.

LAURA CĂLIN

Laura Călin este fondatoarea V fair, târg de design contemporan și cultură vintage și este implicată în alte proiecte care îmbină yoga, wellbeing-ul, frumusețea organică și bunătățile sănătoase.

MIHAELA GLĂVAN

Mihaela Glăvan și-a lansat propriul brand de încălțăminte în 2003. Cu un design grafic, arhitectural și special, pantofii Mihaela Glavan au fost remarcați atât în România, cât și la nivel international, la festivaluri precum Mercedes-Benz Berlin Fashion Week , London Fashion Week, MQ Vienna Fashion Week, Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Kiev Fashion Week.

MIRELA BUCOVICEAN

28 de ani experiență în 9 industrii diferite și mai mult de 13 job-uri costituie o bază solidă de cunoștințe pentru Mirela Bucovicean, desemnată de 4 ori una dintre cele mai puternice femei în business de către Business Magazine și câștigătoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat. În 2010, Mirela a pus bazele Molecule –F.com, prima platformă de comercializare și promovare a produselor realizate de designeri români.

@Amfiteatru, Universitatea Națională de Arte București
Calea Griviței nr. 28
11:00 - 14:00
Organizată în colaborare cu Universitatea Națională de Arte București

Speakeri

Andreea Tron

fondator Atelier Tron

Carla Szabo

designer de bijuterii

Elisabeta Gedo

fashion editor Glamour

Laura Călin

fondator V Fair

Mihaela Glăvan

fondator Mihaela Glăvan

Mirela Bucovicean

fondator Molecule F

Florin Cobuz

co-CEO NOD Makerspace

Program conferinţă